ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

  • Μηνιαία Συνδρομή: 65€ / 3 Μήνες Συνδρομή: 170€

Παρέχετε καθημερινή πρόσβαση στα προγράμματα του γυμναστηρίου, όπως και σε περαιτέρω χρήση του χώρου, τηρώντας τους κανόνες λειτουργίας του.

Ο αθλούμενος διαθέτει απεριόριστες προπονήσεις από την έναρξη έως και τη λήξη της συνδρομής του. Όπως και συνεχόμενη, καθημερινή καθοδήγηση από τους προπονητές του γυμναστηρίου. Η έναρξη της συνδρομής ορίζεται από την ημέρα έναρξης προπονήσεων του αθλούμενου (όντας και ημέρα πληρωμής) και η λήξη της γίνεται 1 μήνα ή 3 μήνες μετά αντίστοιχα.

  • Μεμονωμένη προπόνηση: 8€

Παρέχεται πρόσβαση στα προγράμματα του γυμναστηρίου, όπως και ελεύθερη χρήση του εξοπλισμού του γυμναστηρίου, τηρώντας τους κανόνες λειτουργίας. Επιπλέον παρέχεται προγραμματισμός και επίβλεψη από τους προπονητές. Η διάρκεια της μεμονωμένης προπόνησης είναι στις 2 ώρες και η εξόφληση της γίνεται με την είσοδο στο γυμναστήριο.

  • Personal Training: 25€ ανά μάθημα / 220€ 12 μαθήματα

Παρέχεται ατομική αποκλειστικότητα από τους προπονητές του γυμναστηρίου. Το είδος προπόνησης (crossfit, weightlifting, gymnastics, bodybuilding,….) καθορίζεται σε συνεννόηση με τον προπονητή, όπως και οι ημέρες και ώρες πραγματοποιησης των προπονήσεων. Με βάση τις ανάγκες του κάθε αθλούμενου σχεδιάζεται εξατομικευμένος προγραμματισμός με στόχο την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

  • Nutrition Plan (monthly basis) 25€

Παρέχεται εξατομικευμένο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής. Έπειτα από την συλλογή και ανάλυση των απαραίτητων στοιχείων του αθλούμενου, ο καθηγητής διατροφολόγος που συνεργάζεται με τα γυμναστήρια μας θα διαμορφώσει το απαραίτητο διατροφικό πλάνο για την επίτευξη των ανάλογων στόχων.

 


Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.